Gebruiksvoorwaarden

Ons forum is pas na registratie volledig toegankelijk
Gebruikersavatar
Linda
Site Admin
Berichten: 2434
Lid geworden op: 12 aug 2015, 18:15
Locatie: Gistel (B)

Gebruiksvoorwaarden

Bericht door Linda »

Dag bezoek(st)er,

Om dit forum goed werkbaar en gezellig te houden volgende Gebruiksvoorwaarden die ook getoond worden bij registratie.

Door het bezoeken van "Hondenforum" (hierna genoemd "wij", "ons", "onze", "Hondenforum", "https://www.hondenforum.org"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik "Hondenforum" dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Wil je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "Hondenforum". Blijf je gebruik maken van "Hondenforum", dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de "GNU General Public License v2" (hierna "GPL") en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl. De phpBB-software faciliteert internetgebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB kun je vinden op de volgende websites https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl.

Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor je land, het land waar "Hondenforum" is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat "Hondenforum" het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, kan "Hondenforum" noch phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Aanvullende voorwaarden met betrekking tot het Hondenforum.
Wij zijn 100% voor positieve opvoedingsmethodes en dus geen correcties dmv pijn alsook geen middelen als slipkettingen, stroombanden enzo.
Qua fokken zijn we van mening dat er moet gefokt worden op gezondheid, welzijn & sociaal gedrag maar niet op uiterlijk.
Verkoop van dieren via dit forum is niet toegestaan.
Er worden geen wandelingen georganiseerd via dit forum omdat we daar niet voor verzekerd zijn.

Alvast dank en veel post-/leesplezier!
Beheer Hondenforum